HÍREK

Andrew Bertie Nagymester boldoggá avatási eljárásának megnyitása 2015.

Szeretve tisztelt Rendtársak!

 
2015. februar 20-án 11.30 órakor kerül sorra a 2008-ban elhunyt Fra' Andrew Bertie nagymester boldoggá avatási egyházmegyei eljárásának megnyitására, a római "Palazzo del Vicariato" "Sala del Concordato" termében.
 
Ide kattintva nyitható meg  Fra' Matthew Festing Öfenségének és Öeminenciájának meghívóját erre az alkalomra.
 

Az ünnepélyes ülés elött Raymond L. Burke Öeminenciája, a Máltai Rend új Cardinalis Patronus-a mutat be szentmisét a Laterani bazilikában. A Nagymester mindkét eseményre várja a rendtagokat, a Rend barátait és a segélyszervezetek munkatársait.
 
A Magyar Máltai Lovagok Szövetségének elnöke, Kállay Ubul Tamas megbízásából, kérek mindenkit, aki ezen a szép eseményen Rómában részt kíván venni, legkésöbb január 18-ig jelezze vissza e szándékát a Szövetség titkárságára, az <mmlszt-online.hu> címre, illetve közvetlenül Petres Emökének (emcsi2005t-online.hu).
 
A titkárság igyekszik egy minden szempontból alkalmas közös szállás lehetöséget lefoglalni; a Rómába való utazást viszont mindenki individuálisan kell megoldja.

A fapados repülöjegy ára kb. 40'000 forint; a szállás kötségéröl rövidesen tájékoztatást tudunk majd adni az érdeklödöknek.
 
Mindenkinek szívböl áldott és boldog új évet kívánva,

rendtársi szeretettel
 
Wettstein János
MMLSz kommunikációs felelös

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége (MMLSz)

H - 1014, Budapest Fortuna utca 10.
Tel.: mobil: +36 30 373 8054 | e-mail: mmlsz@maltai.hu