Hírek

Rekordösszeg gyűlt össze a MMSZ javára a Jónak Lenni Jó! kampányban

Hatodszor rendezte meg az idén a közmédia a Jónak Lenni Jó médiakampányt, ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára. A befolyt 195 millió forintot a Demján Alapítvány megemelte 50 százalékkal, így a végösszeg egy rekorddöntő 290 millió forint lett.  Nagymértékű támogatások jöttek az OTP Banktól, a Béres Gyógyszergyártól, a MOL-tól és a Gyermelyi Zrt.-től is.

Az első Jónak Lenni Jó! akció 2012-ben volt, a Böjte Csaba szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára.  2013-ben a Katolikus Karitász volt a kedvezményezett, 2014-ben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, 2015-ben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára ment az akció és tavaly a Magyar Református Szeretetszolgálat kapta a támogatást. 

A teljes videóanyagot, amelyben sok beszámoló látható a MMSZ különböző programmjairól, az alábbi linken látható a MediaKlikk oldalán:

https://www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/

A harmadik részben, 36'20"-től kezdve, a Máltai Rendről láthatunk egy  háromperces videót, történelmi anyaggal és Ugron Imre nagykövet hozzászólásával. 

 

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége (MMLSz)

H - 1014, Budapest Fortuna utca 10.
Tel.: mobil: +36 30 373 8054 | e-mail: mmlsz@maltai.hu