Tartalom

"Máltai Fiatalok": "Vision 2050" megvalósítása Magyarországon

A fiatalok ismerten fokozottan hívottnak érzik magukat az önkéntességre és az ispotályos tevékenységekre. A Rend a 2014-ben tartott Rodoszi stratégiai konferencia javaslatának alapján indította a "Vision 2050" mozgalmat, hogy összefogja és inspirálja világszerte a fiatal önkénteseit és tagjait. A "Vision 2050" célja: támogatni a nemzeti és nemzetközi programmokban aktív fiatal önkénteseket, összehozni öket, platformot nyújtani a tapasztalatcseréhez, közös tevékenységekhez és megbeszélésekhez.

Magyaroszágon a "Vision 2050" megvalósítója a Szeretetszolgálat égisze alatt működő "Máltai Fiatalok" munkacsoport, amely több városban és sokszintű tevékenységekben vesz részt. Több helyi szervezetnek saját Facebook oldala van (keresés: "máltai fiatalok" Facebookon); a legnagyobb csoport , Budapesti Máltai Fiatalok, weboldalt tart fönt -  http://bpfiatalok.maltai.hu/ - ahol rendszeres hírleveleket ad közre.

Magyarországon kívül, 18 és 35 év közötti máltai önkéntesek és rendtagok a www.orderofmaltavision2050.com weboldalon keresztül csatlakozhatnak a Vision 2050-hez.

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége (MMLSz)

H - 1014, Budapest Fortuna utca 10.
Tel.: mobil: +36 30 373 8054 | e-mail: mmlsz@maltai.hu